Plek van Thuis van Gerlinda van den Brink – Secretaresse bij Drieklomp kantoor Voorthuizen

Dankzij Drieklomp Makelaars en Rentmeesters heb ik sinds twee jaar een enorme liefde voor vastgoed en interieur gekregen. Hoe kan het ook anders, als je elke dag de mooiste
huizen mag aanmelden op het internet? Met veel interesse en precisie verdiep ik mij in iedere woning. De reden van verkoop is zo verschillend dat er achter elk huis een verhaal schuilt. Mooie, maar soms ook ingrijpende verhalen. Ik ben opgegroeid in een dorpje op de Veluwe. Buiten de bebouwde kom, aan de rand van het bos, op een ‘veilige’ afstand gelegen van de winkelcentra, woon ik nog steeds in dezelfde woonboerderij waar ik ook geboren ben. Het rieten dak en de grote tuin met zwembad maken de woning tot een heel mooie plek om dagelijks te zijn. Voor mijn studie heb ik een jaar in het westen van het land gewoond. Daar woonde ik tussen de bloembollenvelden (zes weken per jaar prachtig!), vlakbij Amsterdam, en had ik te maken met de drukte van woon-werkverkeer. Ik vond het vreselijk als ik voorbij Amersfoort de bomen niet meer zag. Nee, geef mij maar de bossen en weilanden. Het liefst met mijn maltezer Nora in de buurt.

Dat is mijn ‘Plek van Thuis’.

U kunt niet (meer) reageren.