Plek van Thuis van Johan Kuijt – Erkend Hypothecair Planner bij Drieklomp Financieel Adviseurs

“Ik ben alweer ruim 12 jaar werkzaam voor Drieklomp Financieel Adviseurs als financieel adviseur. Een mooie baan met veel afwisseling en klantcontacten. Je komt op veel verschillende plaatsen bij relaties thuis. Dit creëert een vertrouwde sfeer en het grote voordeel is dat als je bepaalde documenten nodig hebt deze direct beschikbaar zijn. Doordat je op veel verschillende plekken komt, doe je ook een hoop ideeën op voor in en rondom je eigen woning. Na jaren in Voorthuizen te hebben gewoond, ben ik 5 ½ jaar geleden verhuisd naar Kootwijkerbroek. Daar woon ik samen met mijn vrouw Saskia en onze kinderen Xalani, Esmée, Laura en Yarah aan de rand van de bebouwde kom, op loop- en fietsafstand van de winkels en school. Heerlijk buitenaf wonen met weilanden om je heen. Wij genieten van het buitenleven en onze kinderen kunnen zich goed vermaken in onze ruime tuin met speelattributen. Doordat ik als financieel adviseur dagelijks met cijfers en de computer bezig ben, ervaar ik thuiskomen echt als ontspanning. Het ‘nette pak’ gaat dan uit en ik trek mijn ‘oude kloffie’ en klompen aan om bezig te zijn met mijn hobby: het fokken en onderhouden van het schapenras Hampshire Down. Een prachtig schapenras van oorsprong ontstaan in het Engelse graafschap Hampshire. Een Hampshire Down is een gemoedelijk en zeer handelbaar dier. De vacht is roomwit, de neus, oogranden, oren, knieën en onderbenen zijn donkerbruin tot zwart. Het gewicht van een volwassen schaap ligt rond de 90 kilo. 5 Jaar geleden ben ik met deze hobby begonnen. Intussen heb ik mijn eigen stamboomlijn opgebouwd. In de maanden maart en april is het altijd een drukke periode. Dan komen de lammetjes. Ik wil zelf altijd graag bij een bevalling aanwezig zijn om in te kunnen grijpen als dit nodig is, dus dit kost veel tijd en energie. Maar als je dan zoals dit jaar 3 lammeren met de fles mag grootbrengen, dan geeft dat je zeker veel voldoening en plezier.

U kunt niet (meer) reageren.