Plek van thuis : Huib van Drie

“Onder de indruk van het landschap waar weilanden worden doorbroken met bosschages, vonden we twaalf jaar geleden onze plek van thuis. We voelen het als een voorrecht om al zolang op dit mooie stekje, net buiten de bebouwde kom van Voorthuizen, te mogen wonen. Het voelt als een lot uit de loterij en we genieten er dagelijks van. Zoals bij veel van onze cliënten, is ook bij ons de woonkeuken overdag de favoriete plek van het huis. De woonkeuken is de plek waar alles zich afspeelt en is dé centrale ontmoetingsplek van het huis. De kinderen komen uit school en samen delen we onze ervaringen van de dag. Hier komt eigenlijk alles samen. Maar in de avond verplaatsen we ons graag naar de woonkamer, de open haard gaat aan met de hond aan de voeten, een goed glas wijn en we voelen ons de koning te rijk.
Minstens zo gezellig is het om samen met elkaar een mooie serie te kijken in de gezellige tv-hoek met de comfortabele hoekbank.
Voor mij is dit het ultieme, samen met je gezin na een lange dag werken ontspannen in een gezellig huis. Wat dat betreft, kijk ik weer uit naar de lange winteravonden. Maar in de zomer zijn we eveneens zo blij met de tuin, als we genieten van het weidse uitzicht met grazende koeien tegen de bosrand. De hectiek van de dag glijdt als het ware van ons af en we genieten van de rust van het platteland.”

Huib van Drie – Algemeen Directeur

 

U kunt niet (meer) reageren.