Plek van thuis : Monique Wijffelaars

“Mijn Plek van Thuis moet ik eigenlijk opnieuw gaan ontdekken. Een paar weken geleden ben ik van het centrum van Utrecht verhuisd naar Leidsche Rijn en we zitten nog volop in de verhuismodus. Ik woon hier dus sinds kort, maar ik voel me nu al thuis. Met een samengesteld gezin – bestaande uit mijn partner Mick en onze dochter Roos (3) en zijn 2 dochters Merel (11) en Iris (13) – is het bij ons altijd gezellig druk in huis. School, hockey, winkelen, theedrinken, vriendinnetjes…
We zijn naar Leidsche Rijn verhuisd omdat de kinderen hier op school en hockey zitten en hun vriendinnen hebben. Ik wilde graag in een buurt wonen waar onze dochter van 3 nog lekker buiten op straat kan spelen en veel leeftijdsgenootjes in de buurt heeft. Ik kom zelf uit een klein dorpje in Brabant waar we altijd buiten speelden met vriendjes en vriendinnen. Toen 2 jaar geleden dit project voorbij kwam, kon ik
deze kans niet laten lopen. Ik ben altijd gewend geweest om in een oud huis te wonen met veel karakter en een verleden.
Nu gaan wij zelf een verleden maken in dit huis. Een nieuw huis staat voor veel mensen voor een nieuw begin, ook voor mij. In mijn vrije tijd ben ik veel met interieur en styling bezig. Ik ben zelfs een aantal jaren geleden een opleiding voor interieurstyliste begonnen. Mijn huis
verandert continu, omdat ik iedere keer weer nieuwe, mooie spulletjes zie die ik niet kan laten liggen.
Wat is mijn Plek van Thuis? De grote heerlijke keuken met Boretti gasfornuis is overdag het middelpunt van het huis. Koken, huiswerk maken, knutselen met de jongste, of met vriendinnen op de koffie. Maar ’s avonds heerlijk voor de open haard in de woonkamer zitten, is ook favoriet.”

Monique Wijffelaars – Secretaresse Drieklomp Zeist

 

U kunt niet (meer) reageren.