Jubileum: het 50e Drieklomp Magazine!

Als u op vrijdag 3 november in het centrum van Laren liep, kan het u niet zijn ontgaan: de cover van de jubileumeditie van het Drieklomp Magazine werd onthuld tijdens een feestelijke bijeenkomst in Restaurant & Bar Mauve.

Al jarenlang brengt Drieklomp haar eigen magazine uit, met honderden bijzondere woningen en lifestyle artikelen. Omdat het magazine al jarenlang 2 x per jaar wordt uitgebracht, lijkt dit haast vanzelfsprekend. Op het laatste moment realiseerden we ons echter dat dit maar liefst de 50e uitgave is! Reden dus voor een lanceringsfeest.

Ontvangen met prosecco werden adverteerders, klanten en goede relaties buiten vastgelegd op de gevoelige plaat. Als hoogtepunt van de avond werd natuurlijk de nieuwste cover gepresenteerd. Nadat Gerald van Drie ons meenam in de jarenlange ontwikkeling van het magazine, werd de cover door hem en Esther Kuipers (vormgeefster) onthuld. Hierop staat het jongste model tot nu, in gezelschap van een prachtig paard en 3 honden.

Via deze weg willen wij iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en natuurlijk voor zijn of haar bijdrage voor het magazine. Mede dankzij u kunnen wij terugblikken op een geslaagde avond en presenteren we met trots ons nieuwste magazine.

Lancering magazine

Gerald van Drie (Hoofdredacteur Drieklomp Magazine)

U kunt niet (meer) reageren.