Even voorstellen: Drieklomp kantoor Nunspeet

Van links naar rechts: Jolanda Polinder, Yvette Ansink, Bert Lankman, Herman van den Berg

Nunspeet kreeg in 1998 een vestiging van Drieklomp. Het kantoor is gevestigd in de voormalige stationschefwoning tegenover het station van Nunspeet. Een karakteristiek pand dat volgens Bert Lankman precies past bij het aanbod van Drieklomp, namelijk het aanbod van bijzondere huizen op mooie locaties. Kantoor Nunspeet telt vier hoofden, naar een nieuwe collega wordt uitgekeken. Bert: “Ik ben trots op ons team. Het bestaat uit goed opgeleide en gemotiveerde mensen die thuis zijn in een uniek specialisme.”

Nunspeet
“Nunspeet ligt op de grens van de Veluwe en het weidelandschap langs de Randmeren. Het heeft een mooie dorpskern, met een groot winkelaanboden leuke horecagelegenheden in de gezellige straatjes rondom de Markt. Kunst- en cultuurliefhebber? In het Noord-Veluws Museum is een grote kunstcollectie te bewonderen van kunstenaars die ooit op de noordelijke Veluwe werkten. En op de plaats van de voormalige verffabrieken van Veluvine staat nu een cultureel centrum waar je onder meer terecht kunt voor dans, muziek, theater, cabaret en film. Voor een bezoek aan de Veluwe is het Bezoekerscentrum Nunspeet een goed startpunt. Golffanaten kunnen hun hart ophalen bij de golfbaan Het Rijk van Nunspeet.”

De Veluwe, de Achterhoek en een gedeelte van Noord-Nederland
“Ons werkgebied is veelzijdig: van de Veluwse bossen en Randmeren tot en met de fraaie coulisselandschappen richting de IJssel. Het is een omgeving met werkelijk schitterende natuur: bos, heide, zandverstuivingen, weide en water. En dat allemaal dicht bij huis! Kopers uit het westen van het land ervaren wonen in dit gebied vaak als een permanent vakantiegevoel. Met als mooi voordeel dat het westen toch snel te bereiken is. Onze doelgroep? Dat zijn mensen die naast hun drukke baan of na hun pensioen willen onthaasten in een fraaie woonomgeving met goede bereikbaarheid.”

Het vak
“Drieklomp heeft een fantastisch huizenaanbod en ik kom vaak op de mooiste plekken. Het ene moment taxeer ik een oud kasteel dat vol staat met eeuwenoude familiestukken, het andere moment bezoek ik een woonboerderij die is ingericht met prachtig nieuw design. Maar het allermooiste aan mijn vak vind ik toch wel dat we mensen op een prettige manier bij elkaar proberen te brengen. Verkopers nemen doorgaans met pijn in hun hart afscheid van hun huis, de plek waar ze zoveel herinneringen hebben opgebouwd, en wij gunnen hen goede opvolgers. Als dat lukt, geeft dat veel voldoening.”

U kunt niet (meer) reageren.