HOUSE HUNTING PER HELI BIJ DRIEKLOMP MAKELAARS EN RENTMEESTERS

Drieklomp Heli Tour

Op zaterdag 30 juni a.s. organiseert Drieklomp Makelaars en Rentmeesters een Open Huis route vanuit de lucht.

Een unieke vlucht waarbij kijkers meegenomen worden langs 6 villa’s die Drieklomp momenteel te koop aanbied in het pittoreske Garderen – ook wel ‘het Blaricum van de Veluwe’ genoemd.  Vanuit de lucht worden de woningzoekers enthousiast gemaakt en krijgen ze een voorproefje van wat ze later op de dag ook van binnen gaan bekijken.

Directeur Ed van Drie licht toe: “Vaak zien we verliefdheid bij een woning ontstaan zodra men eenmaal binnen is geweest. Dat is toch anders dan via de foto’s.  Maar in combinatie met deze unieke beleving vanuit de lucht verwachten wij een boost te kunnen geven aan de verkoop.  Het is de ultieme manier van huizen bezichtigen voor druk bezette mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning maar er eigenlijk geen tijd voor vrij kunnen maken”.

Woningzoekenden kunnen zich aanmelden bij Drieklomp, bij de vestiging in Voorthuizen. Er worden slechts enkele vluchten uitgevoerd dus de ruimte is beperkt. Gasten worden vanaf 11.00 uur ontvangen in Garderen en per luxe Range Rover richting de helikopters gebracht. Tijdens de rondvlucht krijgt men toelichting van de makelaar over de omgeving. Na het vliegen gaat de tour verder over land. Wederom worden de 6 villa’s bezocht echter nu krijgt men ook de gelegenheid om de locaties van binnen te bezichtigen.

De middag wordt in stijl afgesloten met een zwembadborrel bij Gasterij Zondag te Garderen.

Over Drieklomp

Als familiebedrijf is Drieklomp Makelaars en Rentmeesters dit jaar precies 30 jaar gespecialiseerd in transacties van wat u Hollands glorie zou kunnen noemen. Ons land biedt een keur aan bijzondere woningen, landhuizen, villa’s, boerderijen en landerijen. Stuk voor stuk exceptioneel door de geschiedenis, bouwstijl of simpelweg omdat ze kolossaal, markant of buitengewoon zijn. Dit opmerkelijk onroerend goed verdient bijzondere aandacht bij taxatie, verkoop of aankoop. Aandacht die Drieklomp geeft op onze ongeëvenaarde wijze; met specialistische kennis, veel ervaring en veel passie.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Laren (NH) – Zeist – Voorthuizen – Nunspeet – Oosterbeek

Tel. 0342 – 474000

info@drieklomp.nl

 

U kunt niet (meer) reageren.