Drieklomp Makelaars en Rentmeesters – Zeist & Laren | Exclusive Affiliate of R365 | Christie’s International Real Estate

LOKALE KENNIS GECOMBINEERD MET EEN INTERNATIONAAL BEREIK

R365 | Christie’s International Real Estate is een exclusive affiliate van Christie’s International Real Estate, waaraan wereldwijd zo’n 1200 kantoren in 45 landen zijn aangesloten.

Utrecht, het Gooi en de Vechtstreek werden tot voor kort bediend vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. De interesse voor deze regio’s – niet voor niets wordt het Gooi in het internationale circuit ‘the garden of Amsterdam’ genoemd – is groot. Aansluiting van Drieklomp Zeist en Drieklomp Laren zorgt ervoor dat internationale verkoopkracht wordt gecombineerd met lokale expertise en aanwezigheid. Zo heeft Drieklomp vanaf nu toegang tot een groot internationaal database-bestand, waardoor een nog grotere doelgroep kan worden aangesproken, en kan R365 | Christie’s International Real Estate rekenen op de jarenlange ervaring van Drieklomp in het gebied.

Christie’s International Real Estate is opgericht door het Britse veilinghuis Christie’s in de overtuiging dat kopers van exquise kunst ook kopers zijn van exquise onroerend goed.

Het is het luxe en hoge segment waar Drieklomp zich al jaren op richt. Bovendien biedt de samenwerking met andere regiopartners van R365 | Christie’s International Real Estate in Nederland Drieklomp de mogelijkheid landelijke contacten te verstevigen en uit te bouwen.

Voor meer informatie over R365 Christie’s International Real Estate : https://www.r365.nl/nl/home

U kunt niet (meer) reageren.