Drieklomp Makelaars en Rentmeesters is sinds 26 februari jl. member van het Nationaal Monumenten Portaal

Daarmee zijn wij officieel een monumentenmakelaar geworden. Omdat veel van onze objecten een monumentale status hebben, zijn wij blij met de mogelijkheid deze aan te kunnen bieden middels het Nationaal Monumenten Portaal. Een exclusief portaal voor de liefhebber van (industrieel) erfgoed.

Het Nationale Monumenten Portaal wordt gedragen door zes grote monumentenorganisaties in Nederland en heeft naast het bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg eveneens de doelstelling om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.
De website nationaalmonumentenportaal.nl biedt een helder overzicht van de monumenten die te koop staan in Nederland. Mocht u geïnteresseerd zijn in een pand uit onze portefeuille, dan wordt u direct doorverwezen naar de presentatie van dit object op onze Drieklomp-site. Op deze wijze is het portaal een extra ingang om ons bijzondere monumentenaanbod onder de aandacht te brengen.

Woont of werkt u zelf in een historisch en uniek object? Dan begeleiden wij u graag met onze expertise en ervaring op het gebied van monumenten. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning of bedrijfspand op waarde te schatten.

U kunt niet (meer) reageren.